Eladó Családi ház, Érd

#157001060

Eladó Családi ház

89 millió Ft

Érd Postástelep
Alapterület:
148 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Luxus
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
716 m2
Újszerű
Cirkó
1
Dupla komfort

Érd, Postástelepen luxus színvonalú, fedett teraszos, dupla garázsos ház

Számoljon velünk!

Az ingatlant akár: 17 800 000, Ft önerővel  +  akár: 445 153, Ft / hó törlesztővel (Babaváró+ CSOK támogatás+ CSOK hitel+Fogyasztóbarát hitel) megvásárolhatja!

Bankfüggetlen szakértőink személyes tanácsadással,  Önökre  szabott ajánlatokkal segítik a döntést, majd teljeskörű ügyintézéssel a megvalósítást. Akár 4-5 hét múlva élvezheti új ingatlanát az ügyintézés fáradalmai nélkül.

Szolgáltatásunk díjmentes, és nem csak a rajtunk keresztül vásárolt ingatlanokra vonatkozik.

Érd, Postástelep kellemes utcájában válnak meg fájó szívvel ettől a luxus színvonalú családi rezidenciától. Minden megtalálható benne, amitől igazán OTTHON tud lenni egy ház. Nappalijában üldögélhet a kandalló előtt, vagy várja a fedett, egyedi életteret kínáló, 45 nm terasz. A 3 hálószoba és a 2 igényes fürdőszoba külön traktusban kapott helyet (egyikükhöz télikert is dukál). Dupla garázsába 2 autó kényelmesen elfér. Az intim hátsó kertben grillező, pancsoló, és egy mézeskalács házikó (tároló) is elfér. Családi összejövetelhez, baráti együttlétekhez tökéletes, főleg a terasz kapcsolattal. Fenntartása rendkívül kedvező a magas szintű építészeti, műszaki megoldásoknak köszönhetően. 

Egyediségét az egész házon végigvonuló fa elemek is fokozzák. Ezernyi apró részlet áll össze harmonikus, családias, nagyon nívós otthonná, amelynek légkörét csak a személyes kontaktus tudja igazán átadni.

Ha igazi színvonalra, meleg fészekre vágyik, itt megtalálja! 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás