Eladó Családi ház, Érd

#157001290

Eladó Családi ház

57 millió Ft

Érd Parkváros
Alapterület:
170 m2
Szobák száma:
7
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
700 m2
Hőszigetelt
Cirkó
Kertre néző
2
Dupla komfort
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Két generációnak, befektetésnek

 

Érd Parkvárosban eladó egy 700 nm alapterületű telken, 2 külön bejáratú lakásból álló, összesen 170 nm-es kétszintes, 2003 évi tégla építésű szigetelt családi ház, rendezett kerttel.


A kétszintes ház két külön lakásból áll, külön bejárattal.
A ház 125 nm alapterületű, a felső lakás 60 nm, 30nm es nappali-konyhás, egy 9 és egy 11 nm-es szoba, egy fürdő amiben tusoló + wc, és  25 nm padlásrész található.
Alsó szinten 35 nm-es nappali, beépített tölgy konyhabútorral,4 hálószoba,1 fürdő sarokkáddal, külön wc és egy kamra kapott helyet.
A ház szigetelése 5cm-es, fűtése gáz cirkó. Három fázisú villany van bekötve. A kocsik bejárása automata úszókapun történik. Kerti eszközök tárolására egy 10 nm-es faház szolgál.
Jelen pillanatban albérlők lakják, ami bármikor felmondható.
Az ingatlan betonozott út mellett található, buszmegálló kb 5 perc.

Közlekedés

Közvetlen járat Etele térre, helyi tömegközlekedés és gépjármű

Környezet
A ház csendes kertvárosi környezetben, igényes ingatlanok között helyezkedik el. 


Az ingatlan befektetésnek is kiváló, a felső lakás kiadásával a törlesztő részlet is fedezhető.


Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. A legjobb banki hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt ügyintézéssel egybekötve, díjmentesen. Az ingatlant akár: 12.000.000-, Ft önerővel  + akár: 270.000, Ft / hó törlesztővel (Babaváró+ CSOK támogatás+ CSOK hitel+Fogyasztóbarát hitel) megvásárolhatja!

 

Érd a budapesti agglomerációban, Pest megyében, az Érdi járás székhelye. Érd 1978 óta város, 2006 óta megyei jogú város. Főbb részei:Tusculanum, Érdliget, Ófalu,  Érd-Parkváros, Dombosváros, Postástelep, Újfalu (Erzsébetváros),Újtelep. Érd Pest megye legnagyobb városa, mintegy 65 ezren élnek itt.

Érd-Parkvárost átszeli az M7-es autópálya. Délen Diósdnál és Téténynél az M0-s körgyűrűbe torkolló M6-os autópálya, melynek három érdi csomópontja van, könnyíti meg a közlekedni vágyók lehetőségeit. Számos helyközi Volánbusz járattal érhetőek el a környező települések. A helyi közösségi közlekedést is a Volánbusz szolgáltatja, gyakran átfedéssel a helyközi járatokkal. A korszerűsített vasúti közlekedésnek köszönhetően 12 perc alatt érhetünk be a  Budapest-Kelenföldi pályaudvarra.

 

Tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. A www.otthonom.net oldalon megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése