Eladó Családi ház, Budaörs

#157001268

Eladó Családi ház

210 millió Ft

Budaörs Frankhegy
Alapterület:
400 m2
Szobák száma:
11
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 091 m2
Kiváló
Gázkazán
Részpanoráma
2
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Budaörsön 1-, 2-,3-, 4 generációs családi ház eladó

Ha együtt szeretnél lakni a gyerekeiddel (lehetnek akár hárman is) , ha látni szeretnéd mindennap az unokáid, segíteni tudjátok egymás életét, de mégis becsukod az ajtót és a magad világában élsz, ha már nem megy könnyen a vásárlás, vagy intézkedés, vagy gondoskodni szeretnél szüleidről, hogy közel legyenek, Neked találták ki ezt a házat.

Ha van befektetni való pénzed, bérbeadva akár minimum 1.000.000.- Ft/hó bevétellel tudod gyarapítani  havi jövedelmed, Neked találták ki ezt a házat.

Budaörs elején, csendes utcában nívós házak között található ígény szerint akár 4 családnak  is alkalmas 3 bejárattal rendelkező családi ház.  A lakások 50, 60, 90 és 150 négyzetméteresek. Külön mérő van a gáz és az elektromos áram mérésére. Összesen 11 szoba, 4 konyha,5 fürdőszoba szolgálja a mindennapokat.

Főútvonaltól kb 200 méterre található. Három útvonalon közelíthető meg Budapest, a nagy bevásárló központok pedig  kb 5-8 perc gépkocsival, de akár autóbusszal is megközelíthetőek.

Biztonságos környezet.

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hazai Otthonteremtő Kft / Fővárosi Ingatlaniroda általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az iroda weboldalán megtalálja a teljes adatvédelmi nyilatkozatot.

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése