Eladó Családi ház, Budaörs

#157002599

Eladó Családi ház

315 millió Ft

Budaörs
Alapterület:
222 m2
Szobák száma:
5 + 2
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos
kétgenerációs ház
nívós, exkluzív (minősítő)
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 308 m2
Kiváló
Kondenzációs kazán
Kertre néző
Részben bútorozott
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Több generációs álomház

Budaörs kertvárosi részén eladó többgenerációs álomotthon. Az ingatlan minden szeglete hívogat, igazi családi fészek, rengeteg extrával, melyek kellemessé tesznek minden otthont töltött percet.

Az 1308nm birtok körömollóval (azaz robotfűnyíróval) nyírott, automata locsolórendszerrel harsogó zölddé tett  pázsitja, a 110nm nagy és a 40 nm fűtött medence (mindkettő feszített víztükrű, szürőrendszerrel ellátott), a csobogós sziklakert, a gondosan tervezett növényzet (automata kerti világítással) szemnek és testnek is kellemes. Földszinti 55nm fedett terasza kapcsolódik a hátsó kerthez, kandallója mellett télen is tökéletes baráti összejövetelekre. A kisebb, 18 nm fedett terasz a nagyobb medencéhez kötődik, amolyan kávézós, beszélgetős. A felső szint két lakása előtt közös, 50nm "napozós"  terasz, fölöttük pedig a "borozgatós", 20nm panoráma terasz.

A ház földszintjén lévő lakrész 146nm lakóterét impozáns, csupa üveg nappali - étkező - konyha, a 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, mosókonyha, gardrob, kamra, előszoba adja. A felső szinten két önálló, egyenként 33 nm lakás (nappali - konyha - étkező + háló + fürdő) található.

Különálló, 80nm épületben a 3 autónak is alkalmas garázs (frissen felújítva!), járható padlástere kiváló tárolásra. A kerti tároló közel 20nm-ébe zuhanyzó, WC is jutott, padlástere szintén pakolható, és természetesen fűtött mindkét épület. Szekcionált garázskapu, elektromos, kétszárnyú kapu biztosít kényelmes bejutást, és még udvari beálló is van akár 3 autó számára.

Természetesen a műszaki megoldások is a legmagasabb szintet képviselik. Padló-, menyezet-, és falfűtés, hőszivattyús (levegő-víz) hűtési rendszer, központi hővisszanyerős szellőző rendszer. Igényes anyagokból, magas minőségben megépített/felújított az egész ház. Központi porszívó, automata alumínium redőnyök, 20cm szigetelés, 3 rétegű nyílászárók, vízteres kandalló a nappaliban.

"Ő" egy olyan OTTHON, amiről regényeket lehetne írni, de az igazi értékeit, hangulatát inkább érezni kell. Várjuk igényes vevőinket, hogy meggyőzödhessenek minderről személyesen is. 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Házrész
Kert, gyümölcsös
Étterem, vendéglő, cukrászda
Ikerház
Zártkert