Partnereink

Ügyvéd

 

A létrejött megállapodás valóra váltása mindig a jó ügyvéden múlik. Nagy tudású, felkészült, sok-sok éves gyakorlattal rendelkező ügyvédeink minden helyzetre tudják a legjobb jogi megoldást. A szerződések maximális szakmai profizmussal, ám gyorsan, rugalmasan készülnek el, egyeztetve a hiteltanácsadókkal, egyéb érdekeltekkel.

Teljes körű tanácsadás, jogi képviselet egyéb témákban is.

 

Költöztetés

A költözés örömét ne rontsa el egy rossz vállalkozóval! Partnereink sok éve tisztességgel, profizmussal oldják meg ügyfeleink kéréseit, legyen szó költöztetésről, vagy más fuvarról. Szükség szerint akár több autóval, gyorsan, precízen, és persze megfizethetően dolgoznak

 

Energetikai tanúsítvány

Szakértőink rendkívül rugalmasan, gyorsan, és nem mellesleg kedvező áron nyújtják profi szolgáltatásaikat, akár az adásvételhez elvárt szakvéleményről, akár egyéb tanúsítványról van szó

 

Felújítás, korszerűsítés

Nagy gyakorlattal bíró, megbízható kivitelezőink igyekeznek a lehető leggyorsabban megoldani ügyfeleink minden igényét. Akár csak a frissítő- felújító festés, akár egy teljeskörű felújítás, akár korszerűsítés a feladat, összehangoltan, kiváló minőségben és korrekt áron megvalósítják.

 

Napelemes rendszerek, megújuló energia

Csökkentse háza működési költségeit akár nulla közelébe! Tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig profi, tapasztalt szakember gárdáink képesek megoldani. Akár néhány éven belül megtérülő beruházással, egyedi finanszírozással.

 

 

Kérésére e-mailben küldünk bővebb információt, elérhetőséget.

 

ÖNNEK MIBEN SEGÍTHETÜNK MÉG?

 

 

Fővárosi Ingatlaniroda

    2030 Érd, Velencei út 4.
    +36 30 188-7508
    iroda@otthonom.net

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Téglalakás
Ikerház
Panellakás
Sorház
Kert, gyümölcsös